Udtalelser

“Jeg havde fået anbefalet Chantall som numerolog af bekendte og da jeg besluttede mig for at skifte navn bestilte jeg en session med hende. Hun lagde mit numeroskop og jeg var imponeret over hvor præcist det var. Alt hvad hun sagde om mig var sandt og jeg er stadig forundret over hvor meget man kan sige om en person, “blot” ved at lægge et numeroskop. Hun forklarede og beskrev også nøje hvad mit nye navn ville give mig – ting som jeg altid kun har turdet drømme om. Jeg oplevede Chantall som utrolig dygtig til det hun gør, samt meget omsorgsfuld, støttende og imødekommende. Hun har fået mig til at føle mig tryg og sikker i processen med navneskift, både før, under og efter og det med at føle mig tryg i sådan en proces er det aller vigtigste for mig. Jeg anbefaler Chantall varmt til enhver der overvejer at skifte navn. Det er noget jeg altid har drømt om og jeg er så glad for at jeg fik det gjort hos hende. Jeg følte mig desuden hjemme og hygget om i hendes hjemlige kontor/behandlerrum, med blød sofa, varme tæpper, the og lidt snacks. Jeg sætter også pris på at have fået de håndskrevne noter med hjem, så jeg kan nørde det når jeg vil og sidst, men ikke mindst er jeg helt vildt glad for mit nye navn og jeg har fået nyt håb for fremtiden.”

Kærligste anbefalinger fra Alvina

“Rigtig god oplevelse – der blev sat ord på en masse som jeg ikke selv har kunne få gjort. Fantastisk hyggelige omgivelser som har en enormt afslappende effekt. Tak for din Varme og venlighed.”

Anita

“Jeg var ned hos Chantall i går og vidste ikke rigtig hvad jeg gik ind til men var meget meget overrasket over hvor meget jeg fik af vide som jeg kan arbejde med og har været afslappet hele dagen så det er ikke sidste gang jeg er hos hende og der er en meget afslappet atmosfære og meget rart at være”

Tine

“Jeg gik til Chantall med en meget lille forvendtning….(troede ikke rigtig på de ting) Må indrømme jeg meget hurtigt måtte spidse ørene og høre meget efter hvad hun sagde … blev meget hurtigt klar over hun kan noget ikke mange kan … fik en masse og tænke over … måske osse på sigt lidt værktøj og gøre det med … gik derfra med en mærkelig varm fornemmelse i maven men klart af den gode slags … hun fik mig til og tænke anderledes. ;-)”

Fra Leif

“Chantall har hjulpet mig på flere områder både med numerologi, som håndlæser, og senest i en clarovyance. Chantall er en professionel kvinde som er nærværende og autentisk. Jeg bliver altid mødt i rummet med tryghed. Varmeste anbefalinger. Tak for dig”

F.D