Hus og virksomheds rensning

Som navnet antyder så er der noget med at rense huse og virksomheder. Men her er der dog ikke tale om at gøre det med kost og spand. Men i stedet at rense for afdøde der laver ”ballade”, og for generelt dårlige energier.

Jeg går fysisk rundt i huset/ virksomheden og mærker energierne og får ned og der er afdøde til stede. Jeg taler da med dem om de har et budskab for at være her, for det har de som regel.

Jeg hjælper dem da på vej ”hjem” og renser derefter hvert et rum og hvert et hjørne således at der er rens og frisk energi til at kunne holde ud at være i sit hus og virksomhed derefter.

Hvad betyder det at have ”besøg” eller dårlig energi, for familier der bor i et hus, der enten har besøg af afdøde eller dårlige energier. Kan det medføre at man simpelthen ikke kan få sit familie liv til at spille, der er drama og intriger, man vil så gerne have ordnet noget i huset men der ligger ligesom en tung energi og man får intet gjort, det kan også være mere fysiske tegn som vandskade, kulde bestemte steder i huset, ting der falder ned, mærkelige hændelser som tv/lys der tænder eller slukker af sig selv, lyde som om der er nogen i huset udover familien.

For Virksomheder

Mærkes det ofte ved at der er en tung energi, og man føler sig drænet når man træder ind af døren, det kan også være mange medarbejder opsigelser, intriger, drama, at man ligesom ikke rigtigt får noget fra hånden selvom man er fuldt af gå på mod og gode ideer, og vanskeligheder med fremgang og vækst, det kan også være ting der bliver pludseligt væk.

Så kan noget tyde på at bygningen og eller virksomheden har ”besøg” eller rester af dårlige energier f.eks. fra bygningen

Er du nysgerrig og vil du vide mere om jeg kan hjælpe dig og/ eller din virksomhed?!

Så er du meget velkommen til at ringe for en uforpligtende snak

På 29 24 46 15
Hej fra Chantall

Numerologi

Er det at skifte navn bare ikke det nye sort og en trend bølge af at skulle være unik med mærkelige navne? Og bliver jeg et helt andet menneske af at skifte navn?!

Det er nogle af de spørgsmål og holdninger jeg møder i forhold til numerologi, men sandheden er at numerologi har været brugt i tusinder af år blandt andet i det gamle old Persien. Der gav man blandt andet drengebørn der skulle i krig når de blev store, tal med styrke, vindermentalitet, robusthed og taktisk snilde.

I dag bruges numerologi mere til at redde os i land, når vi har gået igennem smerte og bump nok i livet. Og vi ved at vi bliver nødt til at gøre noget drastisk for at få et bedre liv. Hvor førhen døbtes børn med de rigtige navne fra starten.

Efter min mening er Numerologi dog ikke for alle, ikke alle er klar. Det skal føles rigtigt og man skal være klar indeni til at slippe den gamle rygsæk som familie navne også er, og da et navne skift er en proces i at arbejde med sig selv og ville se egne mønstregode som dårlige på vej mod det optimale. Numerologi er ikke et Qvick fix og en her og nu mirakel kur, men en proces og et livsvalg hvor der også kræves at du tør stå op for dig selv og dit valg heraf.

Men hvis du er klar til en bedre fremtid med færre bump og meget større mod og succes så er numerologi måske noget for dig ?! Vil du høre mere om hvordan jeg arbejder i forhold til numerologien så er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak Tlf. 29 24 46 15

Afklaring

Her hjælper jeg dig som står og er total i vildrede. I livet, måske du står ved en skillevej?! Og du ved kun én ting: det her er for smerteligt, for hårdt og det må stoppe!! og jeg skal noget andet, men hvad og hvordan?!

Det kan være at du er et andet sted i livet end tidligere. Det kan være at du er klar til at arbejde med dig selv og er nået et punkt hvor du ønsker at slippe tvivlen, ked af det heden, angsten og smerten og komme i flow og ny energi af afklaring, håb og livsmod. Det kan være at du vil noget andet hvad angår parforhold, job eller i relationer. På vej mod klarhed, bedring, livsmod og svar i helt konkrete situationer. Mennesker går ind af min dør med smerten malet i ansigtet, og de går ud af min dør med håb og nyt mod.

Jeg arbejder clairvoyant/ intuitivt

Hvilket vil sige at jeg bruger mine clairvoyante og intuitive evner til at hjælpe dig på vej. Clairvoyance tolkes og udbydes meget forskelligt. Jeg bryder mig faktisk ikke om ordet clairvoyance da det i mange år er blevet skam brugt. Clairvoyance er også det man kort fortalt kalder klarsyn. Dertil putter man også det at se/ høre/lugte ting så tydeligt og så klart uden at det egentligt er noget der er der fysisk. I gamle dage talte man om spåkoner og hekse. Men i dag er vi clairvoyante.

Vil du vide mere eller booke en session. Så er du velkommen til at kontakte mig 29 24 46 15

Afdødekontakt

Afdøde kontakt er som ordet siger, kontakt med de afdøde. Jeg arbejder som medie, og kanaliserer afdøde ned til dig. Det er ikke altid at der kommer den som man måske gerne vil have ned, men den eller de der kommer igennem. Har altid holdt øje med dig og dine kære og dit liv, og de er nu i stand til at se deres egne handlinger og liv på jorden sådan mere fra ”oven”.

De kommer altid med kærlige budskaber der har relevans for hvor du står i livet lige nu. Så du føler en afklaring og en guidet vej fremover. De beder også ofte om at man tager kontakt til dem og taler med dem fremover i sit liv, de er der jo og nyder at hjælpe. En afdøde kontakt hos mig, foregår typisk via telefonen da jeg har fundet ud af at jeg arbejder bedst sådan når det handler om afdøde kontakt..

Er du nysgerrig og vil vide mere,eller blot booke en session. Så er du meget velkommen til at kontakte mig 29 24 46 15